Tulin eilen koulusta katselemaan koiria ja siinä sitten ihmettelin kun oli Pötky sitten vähän touhunnut..

 

Sarjassamme..laitoin lakanan ja pentulootan nurkan päreiksi.. No aattelin että neitiä vaan ahistaa olla sisällä kun on tottunut olemaan ulkokoirana, vaikka on tässä jo jonkun aikaa sisällä oloa opeteltu..

 

No, päivän puuhat jatkui niin, että ollessani syömässä ihmettelin että mitäs se oikein rapistelee tuolla Pekan huoneessa.. Menin katsomaan.. niin tämä seisoi pöydällä, siis kaikilla neljällä tassulla pöydällä. Työpöydällä, jossa oli kaikki koirapuhelimet ja mun askartelukamoja.. Sattuneesta syystä tästä älyn väläyksestä ei ole kuvaa, kun ajattelin et nyt ei ole ehkä aika etsiä kameraa kun tää seisoo täällä suht kalliiden välineiden päällä ja ettei telo itteään ja vauvoja. Ajattelin, että tämäkin oli vaan joku protesti sisällä ololle kun muuten koira oli ihan ok.

 

No, sitten hyvä kaverini tuli kylään ja siinä kahviteltiin ja koira sitten päätti etsiä itselleen paremman makuupaikan kun pentuloota

 

 

likaiset työhaalarit..loistava pesä..

No, nyt jo vähän naureskelin kaverille, että pesäähän se vääntää.. Sitten laitoin mamman pentuhuoneeseen ja annoin olla siellä kun oli ihan rauhassa. Kävin puolen tunnin päästä katsomassa, niin siellähän oli sitten alkanut valua jotain, mitä lie ja siinä vaiheessa tajusin et joo nyt ois ehkä jopa synnytyspäivä. Vielä parit pisut käytiin kävelemässä ja kaveri auttoi koiran pitelyssä sen verran että vaihdoin vielä puhtaat alustat pentulootaan, tässä vaiheessa on pakko mainita, että olipa hyviä pentualustoja mitä ostin Mustista ja Mirristä muutaman, eivät mitään laskeneet läpi. Harmi, kun ei silloin ollut isoa laatikkoa niillä myynnissä, niin ostin vaan muutaman ajatellen, että ehdin ostaa vielä laatikon jos tulee tilaus ennen pentuja. No onneks ostin edes pariksi päiväksi irtona olevia.

No sit sitä vaan ruvettiin odottamaan ja odottamaan ja odottamaan.. klo oli noin 15 kun huomasin tämän jonkun epämääräisen mitä lie ollutkaan mähmän...